14825981_ml

Voor een goede verzorging van het haar kiest u Floïd shampoo uit Spanje

Voor een goede haarverzorging is er uiteraard Floïd shampoo leverbaar. Simpel in gebruik en uiterst verzorgend, dat is kenmerkend voor de producten van dit bekende en klassieke Spaanse merk.

Floïd shampoo is uiteraard gewoon uit voorraad leverbaar voor een vriendelijke prijs en wordt geleverd in handige flacons met een perfecte doseerdop. De handige flacon is vervaardigd van kunststof en kan gewoon met onder de douche. Vanzelfsprekend met de bekende zachte Spaanse geur.

Door samenwerking met de beste Spaanse bedrijven zijn wij in staat om ongekend voordelige prijzen aan te bieden en dat merkt u meteen!

!

Floïd Shampoo 3 en 1 250ml

Deze speciale Floïd Shampoo 3 en 1 is uniek product als het gaat om haarverzorging en heeft een drievoudige werking. Een zeer speciaal en drievoudig product en geschikt voor de reiniging en verzorging van zowel de huid als het haar. Floïd Shampoo 3 en 1 is te gebruiken als douchegel, shampoo en crèmespoeling. Uiteraard met de kenmerkende en vooral mannelijke geur. Het meest praktische product ooit voor de dagelijkse verzorging van de man.

Floïd Shampoo Cabellos Blancos 250ml

Floïd shampoo Cabellos Blancos is speciaal ontwikkeld voor de verzorging van zowel grijs als wit haar. Geschikt voor frequent gebruik en kan dus dagelijks worden gebruikt zonder het haar te beschadigen of de natuurlijke balans te verstoren. De speciale samenstelling voorkomt verkleuring van het haar. Floïd shampoo Cabellos Blancos is een zeer bekend en vooral geliefd Spaans product voor de échte man.

Floïd Tonico Anticaida 125ml

Floïd Tonico Anticaida is samengesteld met een zeer speciale formule. Geeft sterkte en veerkracht aan het haar. Ondersteunt de verzorging van de hoofdhuid en voorkomt haaruitval. Eenvoudig te gebruiken dankzij de lichte textuur, welke niet vettig is. Draagt bij aan een goede behandeling van zwak haar, draagt bij aan het voorkomen van haaruitval, versterkt het haar en verhoogt de capillaire dichtheid.

Floid Hair Tonic Blue 400ml

Een klassieke en speciale haarlotion en te gebruiken voor zowel wit als grijs haar. De speciale formule ondersteunt het behouden van de haarkleur en voorkomt de verkleuring van wit of grijs haar. Voor een maximale werking adviseren wij tevens Floïd Shampoo Cabellos Blancos te gebruiken. Floïd Hair Tonic Blue wordt geleverd in een handige fles van 400ml en heeft uiteraard de bekende Spaanse geur!