4944455_s-250

Floïd Scheerproducten voor een perfect resultaat!

De klassieke lijn van dit Spaanse merk biedt een goede verzorgende werking en uiteraard gebruiksgemak. Zoals u mag verwachten hebben alle producten een klassieke en zachte Spaanse geur.

Voor een heerlijk glad resultaat en het perfect vormgeven van een baard, snor of sikje zijn er meerdere producten leverbaar, waaronder Floïd scheerschuim en uiteraard Floïd scheerolie.

Deze fantastische producten worden dan ook veel gebruikt tot ver buiten Spanje. U hoeft niet naar Spanje om te genieten van deze producten, want alle Floïd scheerproducten worden door ons uit voorraad geleverd met aantrekkelijk voordeel.

Mocht u vragen hebben over Floïd scheerschuim of andere producten, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

!

Floïd Aftershave Balsamo 125ml (Balsem)

Deze speciale Floïd Aftershave Balsamo is een speciale balsem zonder alcohol en perfect te gebruiken voor na het scheren. Floïd Aftershave Balsamo (balsem) wordt binnen korte tijd geabsorbeerd door de huid en is niet vettig. De speciale formule en uitermate lichte textuur voorkomen een plakkerig gevoel op de huid.  Heeft een verkoelende en verzachtende werking, maar draagt ook bij aan een goede hydratatie van de huid. De speciale samenstelling bevat speciale ingrediënten zoals olie uit thee, het groene thee-extract en extracten van tarwekiemen.

Floid Espuma de Afeitar 125ml (Scheerschuim)

Een heerlijk zacht Floïd scheerschuim met zowel een hydraterende als een beschermende werking. Het rijke schuim heeft een vochtinbrengende werking tijdens het scheren en zorgt voor een zacht gevoel. Uiteraard met een zachte Spaanse geur en uit voorraad leverbaar.

Floïd Gel de Afeitar Precision 125ml (Scheergel)

Een uniek product en de perfecte oplossing voor het scheren met maximale precisie dankzij de transparante en niet-schuimende formule. Met Floïd Gel de Afeitar de Precision scheergel kunt u precies zien welk deel van de huid moet worden geschoren. Een ideaal product voor het vormgeven van baarden, sikjes of bakkebaarden. Uiteraard geeft Floïd Gel de Afeitar scheergel een heerlijk gevoel van frisheid en geniet u van een scheerbeurt met precisie zonder irritatie.

Floid Aceite de Afeitado Ultralubricante 50ml (Scheerolie)

Voor nauwkeurig scheren en genieten van een maximale hechting aan de huid, een goede smering en minimale irritatie. Te gebruiken voor vrijwel elk type baard, vooral voor zware baarden en een gevoelige huid. De speciale transparante formule van Floïd scheerolie biedt volledige zichtbaarheid voor scheren met uiterste precisie, Te gebruiken voor een perfecte vormgeving van baarden, sikjes en bakkebaarden.