floid-aftershave-etiket

Zonder twijfel, Flöïd aftershave blijft niet onopgemerkt

Uiteraard leveren wij de bekende en zeer populaire Floïd aftershave. Er zijn meerdere varianten leverbaar, zoals de speciale "Caja Negra" en vanzelfsprekend de bekende "Mentolado Suave" uitvoering. Maar ook de bekende variant "Vigoroso" is gewoon uit voorraad leverbaar.

Niet alleen heerlijk en verfrissend om zelf te gebruiken, maar ook is Floïd aftershave een origineel geschenk. De mooie fles en klassieke verpakking zullen u zeker aanspreken.

Deze kenmerkende Spaanse producten worden door ons niet alleen voordelig geleverd, maar ook bieden wij zeer snelle levertijden. U kunt dus vrijwel direct genieten van deze fantastische Spaanse producten.

Mocht u vragen hebben over Floïd aftershave, neem dan gerust contact met ons op.

!

Floïd Aftershave Caja Negra 150ml

Een unieke Floïd Aftershave met alcohol. Zorgt voor een rustgevende werking op eventuele irritatie veroorzaakt tijdens het scheren. Bij uitstek te gebruiken om eventuele geïrriteerde huid te hydrateren, poriën te sluiten en herstel te ondersteunen van snijwondjes geproduceerd tijdens het scheren. Voor gevoel van frisheid en comfort. Reinigt de huid en houdt de huid zacht. Uiteraard met de bekende nieuwe, moderne en mannelijke geur.

Floïd Aftershave Masaje Genuino Mentolado Suave 150ml

Voor een zeer verfrissende massage van de huid na het scheren. Vanzelfsprekend met een verzachtend en hydraterend effect. Floïd Aftershave Masaje Genuino Mentolado Suave is speciaal ontwikkeld voor de huid van de man en kalmeert eventuele irritatie van de huid veroorzaakt door het scheren. Voor een zeer verfrissend gevoel. Met de échte Spaanse en zachte geur van menthol.

Floïd Aftershave Masaje Genuino Mentolado Vigoroso 150ml

Deze Floïd Aftershave Masaje Genuino Mentolado Vigoroso kalmeert irritatie na het scheren en geeft een heerlijk fris gevoel. Een sterke en toch milde aftershave, speciaal ontwikkeld door Floïd. De klassieke formule draagt bij aan een goede verzorging van de huid. Kalmeert en hydrateert de huid na het scheren en is speciaal ontwikkeld voor de huid van de man

Floïd Masaje Genuino Mentolado Vigoroso 400ml Special Edition

Een klassiek product, zoals werd gebruikt vanaf 1932 in de kapperszaken. Floïd Masaje Genuino Mentolado Vigoroso is een special edition en wordt geleverd in een fles van 400ml.  De exclusieve formule met menthol kalmeert irritatie veroorzaakt door het scheren en geeft een aangenaam gevoel van frisheid. Deze speciale variant is vanzelfsprekend uit voorraad leverbaar voor een vriendelijke prijs.